Draghundsutrustning   Vi har startat en egen produktion av vagnar och annan draghundsutrustning. Till försäljning har vi trehjulingar, fyrhjulingar, kickbikes, ankare, selar, tavlor, hundsockar m.m. Är det något speciellt Ni önskar kan vi göra en special beställning. Var inte rädda för att ta kontakt och kom ihåg att ingen fråga är för dum för att ställas. Vi hjälper alla så gott vi kan, från nybörjare till professionell. Kenneln har stor erfarenhet av barmarkskörning då vi är belägna i Munkarp, Höör som ligger mitt i Skåne. Den mesta träningen av våra siberian husky´s bedrivs av naturliga skäl på barmark. Som exempel kan tas att kennel Huskylyan tog både GULD och BRONS på världens första Barmarks SM säsongen 2009/2010 i klassen 4R C med 3- och 4-hjulingen som vi har till försäljning.

Normal leveranstid på vagnar är 6 veckor. Shopen har vi hemma hos oss. Alla priser är inklusive moms. Eventuella prisjusteringar kan göras beroende på rådande valutakurser som vi ej kan påverka. Välkomna att ringa och boka tid för att se utrustningen. Om ekonomin tryter kan vi prata fram en avbetalningsplan.

Fyrhjuling

Fyrhjulingen väger ca 40-45kg. Finns i färgerna blått och rött. Vagnen är bromsad på fram och bakhjul med trumbromsar. Bromshandtagen sitter på styret. Framdelen är ledad vilket innebär att alla fyra hjulen alltid har kontakt med marken vilket gör den väldigt stabil och svårvält. Rekommenderat hundantal framför vagnen är 2-6 hundar för att ha full kontroll på dem. Nämnas skall att vagnen är framtagen i första hand för tävling vilket innebär att vi inte garanterar att man kan stoppa ett helt 6-spann och tro att bromsarna står emot trycket. Från och med nästa leverans kommer vagnen att vara utrustad med skivbromsar istället. 

Pris 14 000 sek
Lagersaldo: 0 nya inkommer 23 augusti
           Går att specialbeställa den i rostfritt samt galvad.                                                                                                                                                

Trehjuling

Trehjulingen väger endast 17kg. Finns i färgerna blått och rött. Vagnen bromsas med skivbromsar både fram och bak. Denna vagnen är bredare än fyrhjulingen för att få bra stabilitet. Stötdämpare fram. Rekommenderat hundantal framför vagnen  i tränings sammanhang är 1-2 då den är väldigt lätt. På tävling upp till maximalt 4 hundar.

Pris 10 000 sek.
Lagersaldo: 1 blå nya inkommer 23 augusti

Selar

Selarna finns i två utföranden. Antingen med husky broderat band eller neutralt. De är sydda så att inga sömmar ska ligga och trycka så att det bildas skavsår. Huskyselarna finns i storlekarna S, M, och L. De neutrala finns i storlekarna S-XXL. De är sydda på samma sätt. De med neutralt band har även reflexband påsydda. Stoppningen är rejäl och materialet är vattenavvisande. Ej våran produktion.

Pris 240 sek.
Lagersaldo: Huskyselarna finns det gott om i S och L. Finns någon enstaka kvar av de neutrala.

Koppel.

Koppel finns i 4 utföranden. Husky, vanligt och reglerbart. Svart, vanligt och reglerbart.

Pris: Vanligt 100 sek, reglerbart 150 sek

Ankare

Snöankaret är helgalvat. Det håller 6-8 hundar. Tänk på att man vid 8-spann på tävling måste ha 2 ankare.

Pris 650 sek

Kickbike

Kickbiken börjar bli stor när det gäller barmarkskörning. Spänn fast hunden fram, sparka loss och upplev de enorma hastigheterna om du vågar. Finns inga hemma för tillfället. Inkommer 23 augusti. Kommer att var bromsad med skivbroms fram och bak.

Pris 5 500 sek

Filtar

Filtar av högsta kvalité med husky motiv. De är tvättäkta och behåller färg och passform tvätt efter tvätt. Består av 80% akryl och 20% polyester. De mäter 160 x 210.

Pris 350 sek. Köp 2 och betala 600 sek.
Lagersaldo: Slut för tillfället. inkommer förhoppningsvis 23 augusti